FIAT LUX!


Sa incepem oratoria de Duminica cu un banc vechi care spune ceva despre subiectul in cauza.
La scoala de ofiteri de militie se da urmatoarea tema de casa:
“Te afli intrun  apartament ermetic inchis, geamuriile sunt vopsite in negru opac, usiile nu permit intrarea luminii din exterior prin decupajul din toc; canalul de apa si chiuvetele sunt blindate la scurgere.

Intrebare:
Stingem lumina. Unde s-a ascuns lumina?”
A doua zi un subofiter se prezinta cu solutia…
“Tovarasu´profesor am facut intocmai cum cere ipoteza la mine acasa si am gasit unde s-a ascuns lumina dupa ce am stins-o!
Profesorul:
Si unde ai gasit-o mahh?
In frigider tovarasu´´!

Cine se teme de … Illuminati?

Diferenta dintre MISTIC si STIINTA este egala si proportionala cu ideia de NECUNOASTERE si CUNOASTERE sau mai plastic spus dintre INTUNERIC si LUMINA.
“In intuneric a fost ascunsa lumina!” a spus Pytagora… prin urmare unde este Lumina? Din acest motiv (vom vedea in bloguriile viitoare cu privire la Pytagora) vom inceta sa mai credem , avand bun simt si ratiune, ca ideia de persoana iluminata este echivalenta cu proasta imagine creata intentionat de catre cei care manipuleaza in interes propriu naivitatea si sensibilitatea unora pentru a demonstra ca Illuminati sunt aceia care : au coarne, sunt reptilieni si alte prostii de acest fel in general.
O minte intunecata nu poate fi stralucita. Este cat se poate de clar, si atunci?!
Orice minte intunecata contine lumina in baza a celor spuse de Pytagora insa vom vedea pe parcurs cum si ce despre aceasta ideie.
Iluminata este orice persoana care este responsabila si care a dedus ca exista iar existenta se bazeaza pe principii ce o determina sa exista, persoana care stie ca nimic nu este intamplator, o persoana care stie ca sistemul este unu si compus din…fara de care nimic nu poate exista.
Oamenii in marea lor majoritate sunt condusi de impulsuri , impulsuri ce vin din sentimente si simt si nu din ratiune ori mai rau trecuta intai prin aceasta . Aici este parte proasta pentru care omenirea avanseaza incet si greu. Nu toti insa sunt asa! Si iata… Illuminati.
Daca in momentul in care impulsul dat de simt ar fi trecut putin prin ratiune , macar putin, am avea un cu totul alt comportament si cu totul o alta prestatie. Insa lucruriile nu sunt tocmai asa.
Propaganda anti-Illuminati doreste sa ne determine sa credem ca acestia (Illuminati) sunt o rasa aparte, superioara cumva , citez:” provenita din rasa reptiliana “ sau , citez “ rasa insectelor” si ca acestia au un proiect antiuman . “Pai” ma gandesc acum, o fi fost Pytagora reptilian sau vreun semizeu android … Judeca putin, chiar daca ar fi fost asa atunci datorita “reptilianului” stiim astazi matematica, si atunci?!
Se mai spune ca Illuminati sunt adeptii satanismului, luceferianismului, bahometismului samd… in genere tot ce are coarne si coada. Sa lamurim un lucru… istoria mistica este compusa din simboluri , simboluri ce vin tot din constiinta umana (colectiva) . Astfel povestiile despre Diavol nu sunt numai simple istorii de speriat ci chiar “hapuri” pentru oameni ce nu au o constiinta dezvoltata sau nu au o cultura.
Stiim astfel ca Dumnezeu a izgonit din Rai pe primii oameni : Adam si Eva danddu-le blestemul muncii fizice si intelectuale. De asemenea mai stiim ca Diavolul este “piesa” ce mereu instiga la cercetare si incercare. Ce asociere de idei… parca ar fi mana-n mana.
Pana aici este cumva lamurit ca Omul a ales Pomul Cunoasterii si fructul lui si nu cel al Vietii. A ales cumva aprioric si in necunostiinta de cauza…hazardul. Oare?!
Acum, simboluriile au evoluat in istorie. Pe la mijlocul Sec.XIX inceput de Sec. XX , lumea incepe sa se confrunte cu o dilema… Diavolul devine asociat cu Diabolicul (vezi sensul in Dex) iar Lucifer este asociat cu Ingerul ce a dezvaluit omului primordial (prin Eva la crestini sau prin Venus la pagani) primele notiuni ale existentei. Am putea crede ca Secretul lui Venus vine de aici iar “Gandesc deci exist” este un dicton mai vechi decat noi credem. Iata si motivul esoteric… “cei doi decad din Rai”… Ne intrebam cum este posibil ca un Dumnezeu atat de iubitor si maret sa faca o astfel de actiune lipsita de rational in raport cu inferiorii Lui ? Sau despre “primul impuls (vezi frazele despre…mai sus) dat de orgoliu?
Sa revenim la Lucifer si Diavol. Fie si asa, ca simboluri, trebuie sa stiim ce este unul si ce este altul. Exista o MARE diferenta aici.
Lucifer este Lux, adica LUMINA, lumina este energie si este prima ce a fost facuta de catre Divin. Energia aceasta se refera la “stralucitor”…tot ce este stralucit este superior . Adevarat?! Daca da, continuam, tot ce este stralucit este Divin dar sa nu uitam ca Divinul a aparut in Intuneric…prin urmare, Lumina sta in intuneric. Lumina exista pentru ca exista energie si fotoni…dar aceasta este stiinta illuminati .
Diavolul este si el o componenta a “conducerii lumii” este insa antipodul Divinului din toate perspectivele; doua sunt esentiale de memorat: Divin = Constructiv , Diavol= Diabolic= Distructiv. Astfel vom intelege ca Diavoluleste polul opus Divinului ce constituie totunitarul existential. Nimic in acest Univers nu exista fara pereche contrara (mama-tata).
Insa Diavolul a fost asocitat cu Lucifer pentru ca…se spune “au coarne” . Nimeni nu l-a vazut pe Diavol precum nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu decat in formele mistice sau simbolice (metaforice).
Sa revenim la LUMINA.
Nu exista lucru prohibit cunoasterii. Din momentul decaderii (vezi religia) nu exista nimic interzis practic (doar de aceasta am fost blestemati…sa muncim si sa cunoastem, cum putem cunoaste ignorand sau neproband?) ; totusi religia in Vechiul Testament nu pierde ocazia si pentru a nu pierde controlul , revine si arata…” Cele 12 porunci” care , vom vedea mai tarziu in Noul Testament se mai indulcesc atunci cand vine vorba despre gresala si pedeapsa. Ciudat nu?
“Toate sunt permise daca folosesc si construiesc”
Din cele mai vechi timpuri (antichitate) oamenii ce au avut inclinatii spre observare, judecata, concluzionare, probare… nu au fost vazuti cu ochi buni de societate si cu atat mai putin de religii in ultimii 2000 ani. Cum poate fi vazut cineva bine care nu se incadreaza cu prostimea? Sau cum poate functiona un sistem mincinos si pervers daca in picioare se ridica un Ioan, un Christos, un Pytagora, un Gallileo, un om ce vine si demonstreaza ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui si nu invers asa cum clerul doreste?! Rau…am sa va spun rau! Sistemul nu va ingurgita demascarea propriei iluzii create si va declara paria pe cel ce incearca sa arate un adevar.
Sistemul pervers are nevoie de oameni sombolenti si nu de adormiti sau treji ca sa poata manipula si profita de naivitate, ignoranta si dece nu de prostie crasa cultivata cu un scop: MANIPULAREA.
Toti cei care studiaza , aprofundeaza, experimenteaza pentru a conchide, se sacrifica conspirand la binele si avansul umanitatii sunt parti componente Illuminati. Ca vrem sau nu.
Iluminat nu este persoana care (exemplu) , este un fizician de exceptie sa spunem. Un fizician de exceptie este un bun profesionist si un stralucit cercetator dar care sa nu aibe nici cea mai mica ideie despre ce este viata, cum este compusa si cum se manipuleaza astfel incat sa rezulte un fapt scontat si nu unul la intamplare.
Nu este totul sa stii o formula. Nu este totul sa stii sa o aplici daca nu ai inteles ca acea formula este valabila in toate exemplele de viata si ca o poti transpune in realitate dincolo de gand.
Cum poti trece de la un punct la altul pe distanta cea mai scurta desemnata de un arc de cerc? Multi ar spune…”teleportarea deocamdata e in test…deci…nu este posibil” desi este posibil. Pentru cei care cunosc meditatia si vizita in spatiul creat de nanopicros secunda stiu ca nu trebuie sa fii prezent fizic ca sa vezi ce se intampla undeva in viitor, trecut sau prezent. Pe urma ce stiim noi despre existente paralele? Totul este energie deci…? Cum este?!
A intelege este un pas mic si greu catre o mare necunoascuta. Este si mai greu sa pricepi cum functioneaza exact ecuatia si ceva mai greu sa o aplici cu buna stiinta la ceeace te-ai gandit in alt sens decat matematica abstracta. Dar cel mai greu este ca aplicatia ei sa fie “punct ochit, punct lovit” fara a deschide prin experiment “Cutia Pandorei”.
Avum cine se poate supara ca unii deja stiu aceste lucruri? Ce mare secret este ca prin inteligenta,pregatire si nativ stralucit al mintii ai posibilitatea sa conduci destinele omenirii? Va intreb , nu ajunge ca idiotii si perversii se intercaleaza pe nesimtite cu aceste planuri pentru a profita? Cate din planuriile din secolele trecute nu au fost abatute de la tinta de catre indivizi de rea credinta ce au trecut ca eroi ?
Totul este rational matematic.
ZERO este simbolul antimateriei; acesta nu inseamna “nimic”.
UNU este totalitatea ce este continuta si contine Infinitul in acelas timp
DOI este legea polaritatiilor, sau tot ce exista in Univers ca (tata-mama). Universul se autocreaza si nu exista ideia: “ce a fost mai intai …oul sau gaina”.
TREI este dimensiunea pe care noi o percepem si este baza existentei entitatii imateriale este o energie.
PATRU contine pe TREI insa este materializat. Patru mai inseamna anticipatia sau latura ascunsa care defineste prin concluzie un volum. Sau existenta.
CINCI este MATRICEA pentru ca il contine pe PATRU si din acesta toate se procreaza.
SASE este Legea atractie polaritatiilor ce se combina in MATRICE si CONTIN TOTALITATEA (5+1).
SAPTE Reprezinta punctul de convergenta (sau numitorul comun a lui 6) in care doua contrarii compuse din cate trei lucruri fiecare sunt in perfecta armonie
OPT este repetarea la infinit a celor sapte “atat sus cat si jos atat in interior cat si in exterior”
.`. samd
-Acum, ce este viata? Incearca sa raspunzi singur pentru tine. Fii sigur in alte conditii nimeni nu iti va spune!
A fi iluminat inseamna a fi un om ce a inteles si face diferenta dintre: teorie, concluzie,definitie,axioma si principiu. Este omul care stie sa lucreze cu acest lucru si care ca si in cazul billiard-ului, atunci cand loveste exact cu tacul stie anticipat ce efect va fi pe masa de joc.
Cine se teme de ideia de Illuminati?
Simplu, tot aceia care accepta sa fie 24 din 24 ore habauci de somn si nonsalant de ignoranti ca sa nu mai vorbim de cei care au interesul ca lumea sa fie “fericita si saraca cu duhul” ca deh…” societatea pe idioti se bazeaza”.

Citeste aleator despre simboluri privind cele doua coarne purtate pe cap de catre Zeita Isis ; incearca sa faci o conexiune a simbolului coarnelor cu ceva ce anatomic exista in capul tuturor si atunci intreaba-te… “daca am coarne sunt demon” sau pur idiot? De diabolic nici nu poate fi vorba daca abia acum descoperit!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s