Info : Scottish Rite 33º Ritualuri gradele 4-14


Photos,Paint and Photoshop by: danIzvernariu 2012 Theosophy & Esoteric theme Title: Secret Gardens: secret&garden  birth of herus  Te Kunenga ki Puurehuroa 2011/2012 trad maori : (the implantation to infinity) Esoteric design & more... © 2012 this picture are under copyright protect , prohibit to reproduce fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

PROMO: Gradini secrete: Secretul gradinii , danIzvernariu 2012 AotearoA

4 ° Maestrul Secret

Lecțiile predate în acest grad sunt secretul, Liniște și Fidelitate.

Acestea se refera la ritualuri continand povestea Templului lui Solomon si numirea sa de șapte masoni demni și expert la paza sanctum sanctorum, precum și mobilierul său sacru.

5 ° Maestrul de top

O lecție în mortalitatea omului și că trebuie să plătească ceea ce privește decedat. Ritualul presupune moartea lui Hiram Abiff. În continuare, ne învață că onestitatea și încrederea sunt piatra de temelie a fundației de onoare masonic. Aceste virtuți ar trebui să fie în toate întreprinderile noastre.

6 ° Secretarul Intim

Lecții de acest grad este faptul că de credincioșie și zel în care ar trebui să fim atenți să nu vreodată ofensa un frate mason în afacerea personală.

Ritualul de gradul implică Regele Solomon a salva viața unui spion presupus și spargatori de coduri.

7 ° Provost și Judecător

Imparțialitatea, capitalului și Justiție sunt lecțiile predate în acest grad și mai ales faptul că justiția ar trebui să fie temperată si umana.

Ritualul povestește cum regele Solomon a numit mai mulți judecători pentru a încerca cazul celor acuzați de uciderea Marele Maestru Hiram Abiff.

8 ° Intendentul  in  constructii

Caritate și Bunavointa sunt principalele lecții ale acestui grad. Educarea orfan, reconfortant bolnavi și bătrâni, și vindecarea dificultate sunt taxele pentru toate francmasoni. Ritualul acestui grad spune de modul în care, ca urmare a decesului lui Hiram Abiff, forței de muncă a încetat temporar pe Templul lui Solomon. Regele Solomon, în scopul de a avansa appointend cinci superintendants – una pentru fiecare dintre departamentele de arhitectură.

9 ° ales al celor IX

Lecții de principiu al acestui grad este de a fi prudent ca nu cumva zelul nostru pentru o cauză să ne ia problema în propriile mâini. Ritualul este construit în jurul poveste de modul în care Solomon a selectat nouă zidari prin tragere la sorți pentru a investiga o situație, astfel încât infractorii pot fi aduși în fața justiției în mod corespunzător.

 

 

 

10 ° ales al celor XV

Lecții în acest grad este că fanatismul nu va câștiga niciodată afară pe justiție și libertate – că ochiul infailibil al justiției va descoperi vinovați și împărți pedeapsa se potrivesc. Ritualul este o continuare a diplomelor care relatează arestarea și pedepsirea asasini care au ucis Hiram Abiff.

11 ° ales al celor XII

Pentru a Mason care primește acest grad vine lecția pe care fratele mason adevărat și credincios devreme sau mai târziu va culege răsplata și că trebuie să fie în orice moment sincer, serios și sincer. Ritualul spune de recompensa acordată douăsprezece din cincisprezece ani, care a solicitat urmărirea penală a criminalilor Hiram lui.

12 ° Marele Maestru Arhitect

Lecții de importanta virtute este predat în acest grad, cu ritualul a fost spus originea ca o școală de instruire pentru constructorii de Templul lui Solomon.

13 ° Royal Arch lui Solomon

Acest grad este declarat a fi versiunea Ritul Scotian din programele de Royal Arch găsit în Ritul York. Acesta  este, de asemenea, punctul culminant și este o pregătire pentru „grad de perfecțiune”, care urmează.

14 ° Grand Alegerea de top și sublim Mason

Lecții de aceasta, gradul final al Lojii de Perfecțiune, învață Rit Scotian Mason cum să pregătească propria sa cabana de perfectiune în el însuși. Camera de loja reprezintă bolta secretul în temeiul sanctum sanctorum în cazul în care stâlpul de frumusețe se găsește, pe care a fost înscris numele patru litere al lui Dumnezeu. Gradul dezvăluie și explică Tetragrammaton.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s