Tabula Esmaralda


Photos,Paint and Photoshop by: danIzvernariu 2012 Theosophy & Esoteric theme Title: As above so below Te Kunenga ki Puurehuroa 2011/2012 trad maori : (the implantation to infinity) Esoteric design & more... © 2012 this picture are under copyright protect , prohibit to reproduce fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

Mysterium Coniunctionis by danIzvernariu 2012 AotearoA / Island Bay beach

Adevarul pur fara minciuna ascunsa, acesta este!

Tot ceeace este sus este si jos si tot ce este inauntru este si in afara iar aceasta este convergenta perfectionata in UNU a tuturor lucrurilor ce exista.

Astfel toate lucrurile, perechi contrare, au fost create prin mediere catre UNU si toate au dat nastere la randul lor adaptandu-se si unindu-se in UNU.

Soarele este tatal Lui iar Luna este mama,  vantul la insamantat in pantecele pamantului ca matrice a intercursului acestora.

Puterea  Lui este desavarsita si perfectiunea intregii lumi este aici.

Intreaga forta si putere se transforma in adanc profund, in pamant.

Separa mintal pamantul de foc sau subtilul de grosier si ve-i vedea cu ochi limpezi acest adevar despre Puterea Lui.

Acest adevar urcă de la pământ la cer si din nou, coboară pe pământ primind forta lucruriilor superioare si a celor inferioare.

Imparte si aduna mai apoi.

Prin acest mijloc veți avea Slava lumii întregi, prin urmare si toata obscuritatea va pleca de la voi lasand sa vedeti  treziti din orbire (sau adormire).

Forța Lui este mai presus de toata forta ce exista.

Pentru ea triumfă fiecare lucru subtil și pătrunde in  orice lucru solid. Caci El exista in tot si in toate.

Deci, pe acest principiu a fost creată lumea.

Și, prin urmare, cojunctia minunata a acestora și efectele magice, sunt minuni ce au dus la desavarsirea intregii creatii in Marea Opera. Aceasta se cheama Miracula Rei.

Și din cauza aceasta, ei m-au numit Hermes Tristmegistus deoarece am cele trei părți ale înțelepciunii și a filosofiei  întregului Univers.

Discursul meu este acum incheiat si a fost cu privire la activitatea solara.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „Tabula Esmaralda

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s