AQUARIUS : Noua Era deasupra ta!


Happy YULE!

We wish you : LOVE, POVER and GOLD in New Age!

T.:A.:F.: for all!

Blessings from overseas ,

FIVEBLUEAPPLES Memphis

HSe tot vorbeste despre aparitia semnelor de pe cer.Semnele sunt pe cer, insa, de milenii.

Nimeni nu poate nega faptul ca exista o stransa legatura intre esoteric si exoteric astfel incat, cunoscatorii au posibilitatea anticiparii , aproximarii unor evenimente ce sunt in curs de desfasurare sau vor urma ca un efect al une-i cauze.

Ne indreptam cu pasi mari catre noua Era. Daca pana acum s-a vorbit despre “inmultirea pestiilor” fie care o fi interpretarea , acum vorbim despre un fapt ce de cateva secole este in “fierbere”, Revelatia.

Aceste lucruri se petrec cu sau fara voia noastra. Conspiratiile privind aceasta dainuie de mii de ani ; azi cunoastem ca un proiect conspirativ ce priveste umanitatea ,respectiv cursul ei evolutiv este creata pentru multe generatii inainte. Nimic nu este de azi pe maine.

Ce ar presupune aceste Revelatii?

In primul rand tot ce rezulta din stiinta. Este absolut logic ca stiinta si studiul este la baza Cunoasterii ; desigur ar mai putea fi considerata si partea occulta (esoterica) a lucruriilor insa despre aceasta , acum si aici este non sens sa discutam atata timp cat intreg internetul vuieste de ani de zile despre Sfarsitul lumii (Doomsday) relationat sau nu cu Calendarul Maya.

Nu suntem partinitori si prin urmare credem ca adevarul este undeva la mijloc. O forma a civilizatiei noastre va disparea din contextul vietii asa cum pana acum am fost invatati sa stiim . Acest segment ce va disparea din constiinta noastra va modifica in lant alte si alte concepte si filosofii privind existenta.

Tendintele sunt: Ordine in Haos (Ordo ab chaos) si aceasta ar insemana alinierea constiintei popoarelor intrun singur crez si poate chiar o limba. Diversitatea in unitate este mijlocul prin care fiecare cultura va contribui nestingherita si fara oprelisti la ceeace numim evolutie.

Desigur pentru aceasta este necesara TREZIREA (Awaken) din somnul in care omenirea inca se afla. Trezirea la realitate si intelegerea fiecaru-i individ in parte asupra importantei proprii existentiale in sistem cu folos si constructiv.

Important de stiut ca mai bine de 20% din populatia planetei inca traieste in vechiile concepte in care abuzul si manipularea in sensul controlului mental este Sfanta , o alta mare parte traieste la limita existentiala si dece nu, ignorantii ce exista in orice cultura si sistem social.

Stiinta a avansat si avanseaza galopant in ultimii 60 ani. Acest fapt va aduce in prima instanta in urmatorii 10 ani discrepante imense intre cei actualizati si cei care nu cunosc si nu au posibilitatea accesului la informatie.

Se poate spune ca  in prima instanta o mare parte a planetei va traii in alt secol decat cel actual.

Din perspectiva modificariilor radicale vor avea de suferit institutia religioasa in primul rand pentru ca revelatiia stiintifica dovedita va aduce noi forme si concepte privind crezul. Astfel , probabil, aceasta institutie daca nu va dori sa dispara va trebui sa actualizeze si sa revizuiasca conceptele fie dand o forma noua cu un nou inteles fie va trebui sa renunte la paragrafe si filosofii ce realmente ,azi nu mai sunt de actualitate.

Practicarea ideii de LIBERALISM va fi obligatorie. Nu se poate vorbii de inchistare intrun sistem in plina ascendenta si perpetua modificare. Adaptarea si flexibiltatea sunt notiuni ce de aceasta data cer practicarea sensului lor ca mod de viata.

Epoca schimbariilor radicale si rapide a inceput!

Nimic nou… totul va fi in BINE sau in RAU depinde cum percepem acestea si ce potential avem de adaptare la noiile cerinte ale vietii.

Click in imagine (link in noua fereastra: Sun Sentinel official site)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s