Un Solstitiu stralucit voua!Fiat lux!


.:Doris & .: Dan .:Izvernariu from AotearoA

Adm I, II FIVEBLUEAPPLES WordPress  N.M.P & N.M.A. of four council overseas

2012

Un SOLTITIU FERCIT si LUMINOS VOUA!

.`.

Multumim tuturor colaboratoriilor nostrii din WordPress, Facebook, Twitter , prietenilor nostri si cunoscuti din lumea intreaga care in acest an au sprijinit si au dovedit interes pentru publicatia noastra impartasind astfel cu noi, idealuri si o lupta intensa pentru o schimbare radicala in bine a vremuriilor ce le traim.

Multumim tuturor bloggerilor care au subscris publicatiei noastre, fiecare semn al vizitei voastre in paginile noastre a insemnat pentru noi un mod de incurajare si perseverenta in ceeace ne-am propus sa publicam sperand astfel ca daca din 10.000 doar unul s-a trezit si a inteles , munca noastra nu a fost degeaba si iata a fost si rasplatita.

Speciale multumiri Corneliei din United States pentru suportul cu articole despre uman si natura ce a comparat in paginile noastre ca un manifest la adresa constiintei individului ce trebuie sa inteleaga ca viata o traim in natura si nu in afara ei, ca depindem de aceasta .

Speram la o trezire generala la realitate, speram la cunoasterea a cat mai multi umani , oameni straluciti si de bune intentii doritori sa ni se alature in acest voluntariat PRO UMAN si PRO NATURA pentru o viata mai buna, mai sanatoasa si incununata de fericire.

Multa Lumina voua! Am spus, FIE!

Fiat lux!

.:D&.:D .:Izvernariu

Fiveblueapples Publications WordPress – Overseas South Emisphere

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s