ARCADIA


Nota asupra postului: ARCADIA este un mesaj occult scris in cheia limbajului utilizat in Sec. XX si nu contest cu usoare influente din Liber Al Legis scris de Aleister Crowley. Unicul lucru important este ca exprimarea intentionat voalata are sens si spune ceva despre un fapt ce chiar exista. Pentru cititorul neofit si curios acest text poate fi un exercitiu de decriptare a unui mesaj occult.

 

Title: ARCADIAPhoto,paint&photoshop esoteric theme by: danIzvernariu Theosophy,alchemy and masonery theme This picture belong to : FIVEBLUEAPPLES Memphis and are under copy right protect.All rights reserved by Fiveblueapples Publications. Prohibit to reproduce. © 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us Production NOTICE: Adobe Photoshop digital manipulation and post production : Dan Izvernariu / SONY dslr a230,NIKON p100. This imagine is fiction and maybe can be classifed : PARENTAL ADVISORY. Contact us: fiveblueapples@gmail.com Some pictures or blogs maybe have explicit content and are with public restrictions . Visit FIVEBLUEAPPLES Group FACEBOOK and ask for password acces. This rule comming for youre protection or have cassify : Parental Advisory [+18 y.o.] . “DO WHAT YOU WILT, HARM NONE!

 

ARCADIA collage by dan Izvernariu 2013 NZL

 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

 

 

 

 

UNU

La ceas de zi din Zenit a cazut Piatra in Mijlocul Mijlocului Pamantului. In lumea de jos, in verzi si albastre spatii pustii.

Si a fost seara , apoi a fost nopate, a fost prima zi.

TREI

Un nou Rasarit a facut ca UNU sa atraga vibrand catre opusul sau similar lui. Acesta i-a spus:

– Da-mi sensul vietii si iti voi da bucuria si stralucirea.

Iar ea a oferit tot daruindu-se precum Nut cuprinzand intreg Pamantul.

Atunci el i-a spus:

– Da-mi Cunoasterea si iti voi oferii eterna fericire.

Iar ea a adus-o pe mica zeita inaripata ce s-a oferit precum lumina blanda a Lunei se prelinge pe Pamant.

Trei lucruri s-au pus in armonie si echilibru. Unu a fost Piatra, doi a fost Cerul Nut iar trei a fost Ingerul cu aripa franta. Albastru sus, albastru si verde jos in Mijlocul, Mijlocului Pamantului. Cat de stranie aceasta infricosatoare asemanare!

 

Si a fost seara, apoi a fost noapte , a fost predata bucuria, a fost vazuta stralucirea si a incoltit fericirea. A mai trecut o zi.

PATRU

Piatra ce a cazut era Nebunul Stralucit, mag si fetiser Cel- ce- stia- Cum dar nu stia CE trebuie ca sa fie, pentru a face cum trebuie sa fie.

Cei TREI au generat pe a-l patru-lea si au jurat mai intai tacere pentru ca Lucrarea sa fie in ascuns, ferita de nedreptati si ura a zeului Idiot ce domina aceasta lume.

Atunci Magul a transformat Cerul in sublim absolut iar Ingerul cu aripa franta in Pamant negru iar Magul s-a transformat in Orizont ca linie mediana intre cele doua.

 

Patru lucrurri s-au format atunci venind in ajutor de la sine si au pus bazele Inaltimii, Lungimii, Latimii si Profunzimii ce nu era alta decat un desen in linii mari de 5 pe 8 bazat pe 2 si echilibrat de 3.

Asa arata matricea Lucrarii din UNU ce a cazut din Zenith, cu doua ce s-au unit pentru a da sens si cu patru ce au contribuit din patru zari la inaltarea pe verticala a lui 2 si 3.

Aceasta a fost tarziu spre seara, pe cand Soarele mergea in Nardir iar Luna era in conjunctie cu el.

SAPTE

Cei TREI au oferit echilibrul, cei PATRU au trasat forma iar toti cei SAPTE reuniti in UNU au adus in mijloc “Cufarul destinului” – ARCADIA.

 

TOT CE ESTE SUS ESTE SI JOS

In partea de sus au construit baraca unde Piatra smulsa din Muntele Sacru era taiata si dimensionata pentru constructie. Jos sub baraca se inalta Casa Sephirot. Sapte lucrau sus si doar patru din ei lucrau si jos. Santier sus, santier jos.

Nimic nu este impar decat in aparenta. Unu este doi in interior iar in exterior lui Unu i se mai adauga de la natura un UNU ce si el este doi dar este opus si asemantor primului. De aceasta avem numaratoarea 1,2,3… ce in fapt dovedeste ca fiecare din cifre este un UNU ce se succede si este asemanator si similar anteriorului , sau nu tot ce este similar se aduna?

Am sa iti cer sa iti amintesti acum, Nut ca in oglinda atunci cand am destainuit aceasta tu deja conspirai la aceasta si nu exista TREI si nici macar DOI.

Si adevarat este, una este sus si alta jos iar magul cel nebun este mediana. Pune degetul pe aceasta lume si arata: NUT e sus la nord iar Ankh este jos la sud. Acum vei observa cum Magul este mediana intre cele doua. Si adevarat va spun, semnele sunt pe Cer dar si pe Pamant ca reflex si oglindire.

Am scris aceasta pentru ca orbii sa citeasca, pentru ca prostii sa se mire, pentru ca idiotii sa abereze dar si pentru ca marturie a ceeace va urma sa fie fara ca sa fi aflat altfel decat in vis.

Si acum spune , este ceva intamplator pe acest Pamant?

Sa numaram acum:

Unu este doi

Doi il nasc pe al treilea ca efect

Iar cei trei il construiesc pe al patru-lea ca matrice

Patru lucruri converg unghiular in Unu

Cinci este un UNU ce se oglindeste semanand cu SASE

Sase este just!

Sase este de doua ori trei ce se reflecta in perfectul SAPTE

Sapte se reagseste in OPT precum imaterialul sta in material in Infinit

Noua este sensul

Iar zece este destinul

 

Soarele acum apune, a fost Rasarit, a fost mijloc de zi si a mai trecut o zi intre doua rasarituri de Soare.

Fiat lux! Am spus, FIE!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s