Anunt (blog temporar)


Recent am intalnit un caz care este foarte probabil sa il instrumentam pe cale legala daca administratia Fiveblueapples Publications din Los Angeles va stabili aceasta.

Va informam asadar ca numele, textele ,imaginile poarta inregistrarea de copyright astfel: FIVEBLUEAPPLES este inregistrat ca nume si publicatie din anul 1993 in Los Angeles CA U.S.A. ; in baza noii legislatii privind download-ul si proprietatea intelectuala face obiectul justitiei.

Toate imaginile din acest blog site (click in imagine) poarta avizul : Copyright protect (vizibil in noua fereastra deschisa ) ; descarcarea, share sau alterarea acestora este prohibita.

Va mai informam ca in backgroundul acestu-i blog exista un softweare care ne informeaza legal despre statistica frecventei vizitelor, IP , pagini/minute vizitate, locatia Dvs. si operatiuniile efectuate. Orice abatere hack sau download este inregistrata legal si poate fi folosita impotriva Dvs. .

Munca trebuie respectata precum noi va respectam.

Adm. I site/blog Fiveblueapples Publications WordPress
Dan Izvernariu Auckland NZL

Adm. II site/blog server US
Gabriel Fischer L.A. US. Ca

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

7 gânduri despre „Anunt (blog temporar)

  1. We are keep`n eye
    See youre evolution in HERE

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s