Oratoria de Duminica 17-03-2013


☥  Title: A&E Photo,paint&photoshop esoteric theme by: danIzvernariu Theosophy,alchemy and masonery theme This picture belong to : FIVEBLUEAPPLES Memphis and are under copy right protect.All rights reserved by Fiveblueapples Publications. Prohibit to reproduce. © 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu  fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

 

Oratoria de Duminica 17-03-2013

La fel ca “ieri”.Doomsday. Noua Ordine Mondiala.Sustentabilitatea. proiectul Venus. Poriectul ARCADIA 2013. Ignoranta.

Si a trecut si 21-12-2012 , va mai trece si 21-03-2013…

Lumea se asteapta la schimbari majore. Asa, de pe o zip e alta, aceasta pentru ca lumea SPERA.

Daca am ajuns sa speram..stiim ca suntem pe ultimii metrii.

Despre Doomsday ani de zile s-a tot scris , s-a tot vorbit… a trecut ca o zi normala …

Partea esotérica este continuta in ideia de un nou inceput, o noua situatie mondiala, o noua ordine despre care lumea se teme si o doreste (paradoxal) in acelas timp.

Se spera la apusul vechiului sistem  viciat. Se spera la o Noua Ordine dar in acelas timp  ne este teama de aceasta. Lumea intotdeauna s-a inspaimantat de: intuneric, de necunoscut, de situatii ce au rasturnat obiceiuriile.Acum de o noua ordine mondiala in care Haosul (adica diversitatea) va converge in ordine,pentru 80% din populatia planetei e mult ca sa poata intelege.

O noua ordine mondiala va fi conturata concret in foarte scurt timp. Doar cei ignoranti un vad aceasta, doar cei adormiti nu vor sa cunoasca, doar cei slabi, viciati si irecuperabil pentru a fi schimbati nu vor acepta aceasta transformare.

Unii, aventurieri, inca mai spera la subterfugii, underground si miscari ce ar dori sa se opuna Marelui Proiect ce dainuie de veacuri pentru o lume unita, moderna, civilizata si in situatia de a evolua mai rapid. Acest aventurieri nu stiu ca acei  care au planuit toate acestea se bazeaza pe principii de functionare si nu pe idealuri si prin urmare este greu sa te opui doar de amorul artei.

Partea exotérica este insa mult mai infioratoare decat tot ascunsul conspiratiilor.

Imagineaza… o lume care inca traieste visul mistic dar care in paralel dezvolta stiinta. Este cumplit…simti aceasta pe própria piele…aflii asadar ca Mos Craciun nu exista, ca Divinul este continut in uman si ca altceva nu mai exista odata ce ai pasit la Vest.

Biserica a pierdut credibilitatea prin faptul ca nu a dovedit potenta, politicul a pierdut credibilitatea pentru ca promisiuniile facute nu se infaptuiesc niciodata. Omul a restrans analiza proprie asupra lui insusi ajungand la concluzia ca este nefericit .

Am sa va spun, PUTEREA GESTIONEAZA si nu ORDONA DE LA SINE! Acest fapt nu se intelege. Puterea ramane putere indiferente de ce se doreste pentru ca aceasta doar gestioneaza si nu dicteaza, prin urmare de cazut nu are cum sa cada. Gandeste-te putin la exemplul arenei din Roma Antica in care toti gladiatorii au murit. Showul a continuat pentru simplu fapt ca PUTEREA a fost obligata sa gaseasca solutia, si a gasit-o invitand in arena tocmai publicul ce s-a macelarit mai poi cu placere. Daca nu se facea acest lucru ar fi urmat o revolta impotriva puterii. Acestia si asa suntem noi. Nimic nu s-a schimbat in acest principiu existential.

Se vorbeste, va vorbim, despre sustentabilitate, despre ideia gasirii de solutii ce ar putea fi fiabile in caz de colaps al sistemului (fapt iminent) ; pentru multi dentre noi este tarziu insa avem datoria sa gandim si chiar sa actionam.

Pana la instalarea Noii Ordini Mondiale , omenirea trebuie sa treaca un prag dureros pe termen lung (in maniera pasnica) sau pe termen scurt (ani de zile,poate?!) prin violenta. Mai devreme sau mai traziu acest lucru se va petrece . Niciodata omenirea nu a facut o schimbare radicala decat printr-un mod dramatic, dur sau urat.

Pe masura ce luptam impotriva raului , acesta isi amplifica si isi diversifica strategia. Aceasta este adevarata fata a lucruriilor pentru cei care cunosc sau studiaza esoterismul.

Reantoarcerea la natura, la simplitate ar putea fi vindecarea miraculoasa. Acest lucru suna in constiinta voastra ca un blá, blá, blá… prin urmare, acest lucru nu va fi posibil si ipoteza uni dezastru la nivel social este iminent!

Mariile civilizatii au sucombat accidental (de regula) in momentul atingerii apogeului. Apogeul pentru civilizatii este limita din acest punct de referinta toate lucruriile au regresat pentru a incepe un nou ciclu.

In acest blog un este loc pentru profetii insa si noi alaturi de multi, multi altii atragem atentia ca ceva in lume un este OK si un urmeaza un curs firesc. Nimeni un stie ce va fi si cum va fi cu atat mai mult cand va fi insa mai cert este ca dupa toate indiciile (semnele) lucruriile se indreapta spre NEGATIV.

Poate ca generatia noastra un va mai prinde acest fenomen de masa ce va cuprinde lumea intreaga, poate ca va fi maine sau in anii urmatori. Dar de intamplat se va intampla.

Alaturi de ideia demarata de Jaques Fresco (Zeitgeist) – Proiectul Venus si ARCADIA PROJECT 2013 sta intrebarea … “ Nu este cam tarziu?”.

Oricare ar fi raspunsul schimbarea ar trebui sa se petreaca acum cu fiecare din noi in parte pentru a constientiza odata pentru totdeauna ca trebuie sa devenim UMANI din indivizii ce ingreuneaza soarta naturii planetei si implicit pe a noastra totodata.

Va invitam la putina trezire, la rational si la a practica cele concluzionatae astfel. Am mai putea avea o sansa insa ma tem… gandul acela “ blá, blá,blá…”.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

2 gânduri despre „Oratoria de Duminica 17-03-2013

  1. AdiO spune:

    All Of This Has Happened Before And Will Happen Again. Why Worry?

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s