Noua Ordine Mondiala


☥☥☥
Title: N.W.O
Photo,paint&photoshop esoteric theme by: danIzvernariu
Theosophy,alchemy and masonery theme
This picture belong to : FIVEBLUEAPPLES Memphis and are under copy right protect.All rights reserved by Fiveblueapples Publications. Prohibit to reproduce.
© 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu
fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us
TAG: alchemy,masonry,theosophy,philosophy,religion,spiritual,psihology
Fiveblueapples WordPress : https://fiveblueapples.wordpress.com

In primul rand, Noua Ordine Mondiala (New Order) este un proiect ce dainuie de veacuri.Orice proiect este o conspiratie.Orice conspiratie este un vis ideal, incepand de aici tot ce decurge.

INCULTURA si lipsa de comunicare a secolelor trcute a determinat ca informarea corecta si in timp real sa parvina, individului, atat de tarziu incat ades, acest lucru a fost considerat la momentul luarii la cunostiinta ca un fapt: “trecut”.

Orice discurs ce priveste Noua Ordine Mondiala incepe cu lupta impotriva terorismului, a foametei a bolilor a obstructionarii individului . Orice comentariu contra Noii Ordini Mondiale face referinta la “planuriile” diabolice lansate de catre un grup de indivizi ce doresc subjugarea individului si distrugerea speciei umane.

Cine se teme de aceasta “noua ordine”? Este simplu de observat: vechiul sistem care chiar ca a subjugat persoana pana acum, indoctrinand si manipuland dupa bunul plac si interes. Daca nu este asa atunci:

– Dece religiile inca fac diferente intre ele?

– Dece utilizatorii din tariile arabe nu pot vedea tot ceeace noi vedem in Google.com?

– Dece mai exista tari cu regim dicatatorial?

– Dece accesul la informatie nu este permis in scoli si librarii?

– Dece exista inca un dezinteres total fata de Africa?

– Dece exista terorism cu persoanele civile neanarmate?

– Dece religia dicteaza in stat?

– Dece avem mai multe monede, mai multe cursuri valutare , mai multe granite cand este stiut: Pamantul este locuit de umani?

– Dece nu exista un control al nativitatii pe o planeta cu resurse restranse si in situatie falimentara a mediului?

– Dece inca mai exista fanatici ce in numele une-i religii omoara?

– Dece inca mai exista in Sec. XXI notiunea de: xenofobie, homofobie, rasism si diferente ce spun: unii Da altii NU?

Acestea sunt cateva intrebari la care daca gasesti raspunsul raportat la realitate ai sa intelegi cine manipuleaza: vechiul sau noul sistem.

“Infernul este plin de intentii bune”

Aceasta zicala este un adevar. Orice vis ideal poate sfarsii intro mare , mare situatie dezastroasa. Din vina cui?

Oamenii ar trebui sa se trezeasca si sa observe ca:

Natura este poluata grav si ca resursele sunt tot mai restranse in comparatie cu numarul de locuitori ai planeti si a consumului nejustificat.

Oamenii ar trebui sa inteleaga ca stiinta rezolva boala concret, religia face eventual miracole dar nu mai mult decat o Penicilina in cantitati reduse administrate unui copil al caror parinti nu isi permit mai mult.

Oamenii ar trebui sa se reantoarca la UMAN. La gandul bilateral si nu cel unilateral.

Oamenii ar trebui sa “se aseze” sa lase violenta, impulsul necontrolat si sa nu mai permita “naturii” sa invadeze fara control inconstientul (sic! Esoteric).

Cand toate acestea se vor sfrasii, omenirea ar putea avea sansa unui nou inceput. Nu exista SFARSIT AL LUMII, NICIODATA ACESTA NU A FOST IN HISTORIA UMANITATII ..exista perioade de rascruce in care Natura isi face curatenie singura daca nu are suportul nostru.

Noua Ordine Mondiala te invata ca Haosul are o Ordine (Ordo ab Chao!) acest lucru insemnand: Diversitatea in unitate. TU ca persoana trebuie sa stii ca existi, ca esti importanta si ca esti utila pentru tine si tertiilor ce depind de tine.

Infernul… acesta este acum, aici in aceasta viata! Nu te astepta ca “mai apoi” sa fii liber pe camp cu verdeata daca azi nu te-ai aliberat de omul imbaxit si fatarnic cu ganduri ascunse, ades perverse.

O Noua Ordine Mondiala se impune… acum cand Vechiul incearca din rasputeri sa incurce Noul.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s