Realitatea despre: trecut, prezent si viitor.


Un video clip animatie, ce merita sa il vezi, sa „rumegi” si sa decizi pentru tine!

I, pet goat II

„A story about the fire at the heart of suffering.
Bringing together dancers, musicians, visual artists and 3d animators, the film takes a critical look at current events. A mysterious figure travels aboard his boat through a dark and desolate landscape in his quest for inner peace.”

via : heliofant.com

visit page: LINK

I, pet goat II from Heliofant on Vimeo.

 

Comentariul nostru:

Intregul clip ne invata fara naratiune si dialog despre: trecut, prezent si viitor . Aceasta forma de-a a arata este specifica scolii esoterice , care, bazata doar pe simbol ,ritual si scena solicita atentia stimuland in acest fel gandirea.

Departe de gandul unui desen animat fara noima,  I PET GOAT II  (eu capra!- aluzie chiar la Baphomet din anumite perspective) descrie prin animatie si simbol profund evolutia spirituala a umanitatii vis a vis de realitate: religie,politica si scena generala a lumii intregi in acelas timp.

Multi vad si vor vedea aceasta ca un film diabolic. Raspunsul la aceasta chestiune in opinia noastra este:

–          Filmul nu este demonic ci vorbeste despre demon (sau, despre raul insusi)

–          Filmul este demonic daca vrei sa insamantezi frica tertiilor spunand: Iluminarea este periculoasa.

Oricare ar fi, tu (eu) Capra avem in comum simbolul antic ce dainuie si azi. Diferenta dintre noi este ca doar unii il purtam marcant pe frunte ca semn distinctiv. Iata noiile simboluri ce definesc materialul prin arhicunoascutul cod de bare care in lumea virtuala este tradus ca 666 cifra Diavolului.

De asemenea tu sau eu suntem acel PET sau animal cu stapan, animal personal ca ideie a subjugarii identitatii personale a unui sistem ce deja (atentie!) deja ne-a incartiruit in gulagul fara iesire a sistemului social corupt. In film acest fapt este o aluzie la lagarele ce se construiesc in USA de catre FEMA, vezi idei despre aceasta conspiratie ce apare incepand cu anii 2000.

Intregul film iti vorbeste despre :

– Manipulare fie ea religioasa sau politica

– Despre caderea vechiilor principii vezi la sfarsit:  caderea catedralei Familia Sagrada sau la inceput , caderea celor doua turnuri ce deseneaza apusul unui sistem ( cei obisnuiti cu ritualul esoteric vor sti ca este vorba de expresia , “loja a abatut pilarii” J&B, sau cele doua turnuri acelas lucru in cazul de fata).

– Despre conceptul de Christ ca original nealterat ca o natura ce pluteste prin istorie in stare de levitatie , culmea (sic!) chiar in arca sacra egipteana a lui Anubis pe intreg teritoriul albastru al Infernului din Insula Mortii.

– Despre a doua venire cu FOC secventa in care are loc Invierea si trezirea la o noua viata si realitate.

– Despre instrumentul (TV) prin care media te manipuleaza inca de la nasterea ta sau mai precis inca de la starea de ou. Esoteristii vor recunoaste aici nasterea lui Herus din oul universal al creatiei care a fost , in acest caz, bantuit si abuzat de sarpe (Diavolul).

Se mai vorbeste la sfarsit despre un fapt colosal. Trezirea, studentii Bibliei vor surprinde, care face sa se darame Biserica si Piramida. Apusul celor doua sta in Rasaritul Noilor Zori insa ce acestia (studentii) cu siguranta nu vor observa este ca acaesta trezire este bazata pe o dragoste REALA (TANTRICA) si nu una textual filosofica. Floarea de Lotus face aici referirea la Revelatie, Extaz si Euforie. Iata Inima lui Isus este aprinsa pentru ca insusi simbolul lui este Focul ( A doua venire). Vom conchide ca, Dragostea si Bunuriile ei Corinteni 13 are ca finalitate exact ceeace clipul conchide la final… atunci “cand toate vor pieri si inceta”.

 

 

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s