Informativ /formal: Maria Orsic


Maria Orsic - VRIL

 

Wikipedia  Maria Orsic – pagina „delete” in 2008.iun.24

Wikipedia : VRIL

De mai mult timp primim solicitari de-a comenta cu detalii ce si cum despre “VRIL” si  Maria Orsic .

In final am conchis asa, nu noi suntem aceia care suntem varful de lance deschizator de mistere si aceasta din doua motive.

Primul motiv este ca publicatia noastra nu face obiectul destainuirilor altele decat cele care se limiteaza la informativ si formal.

Al doilea motiv este ca o conspiratie occulta geniune de acest gen nu lasa fisura si din acest motiv noi nu publicam speculatii fanteziste.

 

Totusi exista si alte trei cai de-a procura date cat mai interesante si apropiate curizitatii Dvs.

Poti cauta in browserul tau articole intregi si foarte subtiri despre…fie in web page sau Youtube , poti specula formand o noua ideie avand aceasta informatie sau poti inventa “noi filme” imaginand ceeeace nu a fost , este si va fi. Va ASIGURAM nu ve-ti gasi mare lucru!

Calea occulta nu are dact o singura cale : occultismul prin urmare , aceasta este calea in acest caz.

Ca o observatie, ce  totusi merita facuta, este ca “interesant” dar explozia stiintei si bazele stiintifice ale proiectelor indraznete actuale duse la materializare cu succes (e.q. : echipamentul pentru module spatiale; levitatia/gravitatie 0; avionul invizibil radar; …) stau la baza descopeririilor facute in Cel De-Al Doilea Razboi Mondial in Germania , respectiv studiilor ulterioare facute dupa razboi in baza datelor de atunci.

Ca opinie, cu mult deasupra misterului lui Aleister Crownley privind distanta in spatiu si timp (vezi stiintific Einstein) si mult deasupra a unor mistere legate de stiinta egipteana sta aceasta organizatie occulta despre care am convingerea ca in “scurt” timp (poate?) generatia noastra o va mai prinde ca un comunicat oficial privind: ce a studiat,ce a materializat si de unde au avut acces la informatii.

Única picanterie occulta care poate lansa o intrebare este…
-Realmente unde sunt acesti “magi” ce au disparut fara urma cu putin inainte de terminarea razboiului?

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s