Cele 7 Legi naturale ale Universului -nota


“Tot ceece este sus este si jos si tot ceece este inauntru este si in afara”

Tabula Esmaralda

Nu exista ordine , exista Haos insa haosul este focalizat(Diversitatea in Unitate). Acesta este principiul fundamental al existentei a tuturor celor ce se vad sau nu. Atractia sau respingerea este la baza lor si datorita principiului acesta exista evolutia si transformarea.

TOTUL ESTE ENERGIE!

Legea VIBRATIEI:

Tot ceeace exista se afla in perpeetua miscare. De la micro la macro cosmos totul se misca haotic in monobloc spre o anume directie focalizata. Ordo ab Chao!Nimic nu este static.

Legea RELATIVITATII:

Aceasta lege afirma ca NIMIC NU EXISTA pana ce nu este confirmat de CEVA. Natura, valoarea sau calitatea a CEVA poate fi masurata doar in raport cu o referinta. Nimic nu este fix totul se transforma.

Legea CAUZEI/EFECT

Orice efect are la baza o cauza . Orice efect devine mai tarziu o noua cauza. Orice lucru nou sau transformat deschide un alt univers.

Legea POLARITATII

Tot ce exista in acest UNIVERS este compus din perechi opuse. Coexistenta naste existenta prin principiul atractiei, a magnetismului sau chiar al respingerii atunci cand coexisttenta se refera la Haos. Legea polaritatii este legea perechiilor formate din polaritati opuse.

Legea RITMULUI

Orice evolutie este ondulatorie si este compusa din pozitiv si negativ ca referinta grafica asupra aspectului in sine. Constanta (media) este tendinta. Nimic nu este etern , totul se transforma. Nimic nu este fix , totul este versatil.Mersul biped se bazeaza pe acelas principiu. Mersul este AVANSUL, avansul este dat de dezechilibrul compensat .

Legea GESTATIEI

Orice fapt ce se naste in UNIVERS si tot ce s-a creeat pana acum a avut nevoie de un timp pentru a se coagula, a germina, a se naste, creste si transforma. Timpul (ora) asa cum il cunoastem nu exista; acesta este doar o referinta insa totul se raporteaza la MOMENTUL ISTORIC  toate se petrec  in acelas moment  doar noi percepem scurgerea vremii prin propria transformare de la nastere la moarte.

 

Legea TRANSMUTATIEI

Absolut totul este energie. Orice energie este produsa si consumata pentru a produce o alta energie. (Entropia). Singurul fapt din Univers ce face exceptie de la acest principiu este Soarele care se consuma propriu , ofera si nu primeste nimic in schimb. (vezi Entropia).

Lumina este energie, aceasta este compusa din fotoni deci este materie. Energia sta la baza materializarii asa cum noi, o vedem in deobste ca existent .

Cele 7 legi ale Universului compun existenta ta si dimensiunea in care traiesti, dar efectul acestora constituie noi alte universuri.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s