Legea vibratiei


Nimic nu este static. Nimic nu este etern insa nimic nu se pierde totul evolueaza transformandu-se.

Priveste macro cosmosul… celula, spermatozoidul  si intelege un lucru simplu,daca cantitatea de spermatozoizi lansata in momentul preconceptiei tale ar stagna (ar fi statica) , tu nu te-ai fi nascut. De unde stie spermatozoidul sa “inoate” ca sa ajunga sa fecundeze penetrand la randul lui ovulul?

 

Acest principiu este echivalentul principiului “Nasterii Universului”. Universul s-a format din penetrarea materiei cu antimateria.

Orice interactiune naste zgomot. Acest zgomot este “cuvantul” sau “verbul” descris de Biblie prin care a avut loc explozia in “supa primordiala” producandu-se lumina.

Tot ce exista se manifesta prin miscare, pentru ca mai apoi tot ce misca aparent “haotic” se va misca “in corpore” catre o directie anume, focalizata.

Spermatozoizii se misca catre ovul… planetele graviteaza in jurul Soarelui insa sistemul solar se misca intro directie certa cu toate ce le contine in acelas timp.

Nu exista repetitie identica ci asemanatoare pentru ca totul graviteaza circular insa nimic din univers nu se petrece identic ; nu exista identic , exista aproximativ la fel.

Legea vibratiei apartine acctiunii.

Orice se naste in Haos si se rentoarce in Haos dupa un timp.

Haosul este o diversitate pentru cei care inteleg si cuprind ideia si este un Infern pentru limitati sau idioti.

Aici nu exista decat doua principii unul este constructiv  si altul este distructiv insa cele doua principii la randul lor fac sa existe Universul , care, este in perpetua transformare.

Unica “intamplare” ce poate exista este intalnirea neasteptata, “neasteptatul” aici se va intelege ca a fi inexplicabilul pentru ca in Univers nimic nu este la intamplare, totul este matematic “potrivit” si acest lucru de la sine.

Ganduriile sunt “Haos” acesta este un univers “imaterial” (cumva! Sic!) si este haos atat timpcat noi nu punem in ordine si armonie secventele lui. Pe cat lipseste armonia din gandire pe atat haosul devine mai Infern.

Si acum ramane sa te gandesti…

Cine esti, de unde ai venit si incotro te indrepti in acest ocean al Haosului.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s