Arcadia Project, despre…


ARCADIA Project Esoteric Logo

Arcadia Esoteric Logo

Ce anume trebuie sa stie publicul despre conditiile bazice al aderarii la proiectul “Arcadia” ¿

Proiectul Arcadia a intins in primul rand “o mana” romanilor din strainatate, intinde o mana in fapt oricui care este constient ca vine o zi cand pentru el insusi si pentru societate lucruriile nu vor mai fi asa cum sunt cunoscute, azi.

Definim cuvantul “comunitate”pentr cazul nostru ca: spatiu,loc real/materializat si nu virtual sau fantezist.
Arcadia este o comunitate ce reuneste valori diverse , un haos , un cocktail de persoane umane care converg individual in ritm diferit, in timp diferiti, in moduri diferite catre acelas punct comum: Noua Era, noua viziune asupra vietii, progres si filosofie a vietii.

Arcadia Doris Izvernariu//☥☥☥ Title: Doris Izvernariu -the jorney Photo,paint&photoshop esoteric theme by: danIzvernariu Theosophy,alchemy and masonery theme This picture belong to : FIVEBLUEAPPLES Memphis and are under copy right protect.All rights reserved by Fiveblueapples Publications. Prohibit to reproduce. © 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu  fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us TAG: alchemy,masonry,theosophy,philosophy,religion,spiritual,psihology

☥☥☥
Title: Doris Izvernariu -the jorney
Photo: Dan Izvernariu 6013 Springtime/ Arcadia Project
© 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu
fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

Suntem interesati de-a intra in contact cu UMANI si nu cu indivizi. Acceptam oameni si nu prefabricatii  sociali oportunisti si adaptabili .
Proiectul ARCADIA cuprinde persoane si nu face diferenta intre:
-sexe
-religii
-optiuni, opinii.
Avand ca ideal comum : bunastarea individului, libera exprimare, relatia interumana si armonia.
Sunte interesati de persoane LIBERE , cu o gandire libera, eliberate de vicii si teorii apriorice cu concluzii pripite. Suntem interesati de persoane capabile sa demonstreze (obligatoriu!) ca au si au avut experienta mentinerii in conditii a cuplului. Cine nu poate dovedii ca a reusit sa isi gestioneze propriu cuplu nu poate face dovada ca este “pro comunitate”.
Cautam oameni deschisi, capabili sa perceapa si sa daruiasca.
Cautam oameni care au un spirit rational uman si nu extreme ,pentru ca adevarul despre viata parte este cunoscut si parte este imaginat.
Noi nu cautam “egalizarea” persoanelor dar punem accent pe respectul egal si neconditionat . Noi nu negam existenta piramidei de valori insa suntem cei care am inteles ca pretul une-i persoane care munceste este egal cu cel al caru-i gandeste ; nu putem muncii doar pentru a ne demonstra eroismul fara vreun proiect ,precum nu are sens sa facem proiecte daca nu gasim persoana care sa il infaptuiasca.In aceasta ideie ceeeace ne diferenteaza este activitatea pe care o intreprindem pentru binele comum si al nostru propriu si nu prin : “cei de sus” si “cei de jos”.
Comunismul a falit din cauza egalizarii obligatorii a persoanelor astfel incat s-a ajuns la non valori. Capitalismul omoara valoarea pentru scopuri si interesse personale. Democratia ignora totul aducand injustul la valoare sau justul la nimic.

Proiectul ARCADIA nu contine religie. Noi nu suntem interesati in ce crezi sau in cine ci CUM poti fi folositor prin propria ta vointa naturii, umanului si avansului.
Noi nu cerem eroi ci oameni capabili sa observe, sa digere, sa conchida si sa spuna ce gandesc liber astfel incat un adevar la un momentdat sa fie predat sau acceptat.

UMAN inseamna combinatia dintre : compasiune si ratiune .
Proiectul nostru reprezinta media intre polaritati, intre extreme, s.a.m.d. .
Noi nu suntem o obedienta mai mult decat necesarul comunitatii o cere. Noi nu te invatam nimic, iti aratam doar si ne arati pentru a ne complecta reciproc pentru acelas scop.
O sa ne intrebi:
– Care scop?
O sa iti raspundem:
– Raspunsul la aceasta intrebare sta tocmai in faptul si motivul din care urmaresti paginile noastre si ai accesat acest post. Doar tu sti mai bine ca noi care este raspunsul exact, daca esti in acest blog/post nu te aflii la intamplare.

Daca esti o persoana liberala ce nu face diferenta subiectiva, nu esti viciata de “educatia sanatoasa” ce te—a orbit si te-a facut ca azi sa simti ca “ceva” iti lipseste si ca “ceva” nu este OK , atunci vei avansa in a ne contacta. Totul este cu tine, cu liberul tau albitru, simt si ratiune. Noi nu te invitam dar iti sugeram.

Simti ca ai reusit sa reunesti doua principii? Tu si ea? Ne cauti… insa nu ai reusit acest lucru , iti pierzi timpul!
Aceasta este in linii mari ceeace noi numim : Proiectul Arcadia.
Din anul 2014 acesta va trece din faza “pe hartie” in primii pasi catre materializare.
Poti sa ne contactezi la :
LINK IN PAGINA NOUA : Contact us

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s