Electricitatea in Egiptul Antic


Secretele ascunse in piramidele din Egipt.

Clip cu traducere in L.Romana

Fara indoiala , Piramidele nu au fost tumule ale Faraoniilor.

Este interesant acest video-clip. Acesta prezinata o ipoteza absolut verosibila a utilitatii piramidelor ca generatoare de energie (centrale electrice- prin camp magnetic), fapt dovedit de Nikola Tesla in vremuriile contemporane.

O alta parte interesanta este faptul ca Arca Legamantului ( vezi LINK WIKIPEDIA) a fost piesa importanta a piramidei din perspectiva fucntionalitatii. In video-clip se spune ca evreii atunci cand au fugit din Egipt au luat cu ei aceasta arca fapt ce a pus in stare de nefunctionalitatea rolul generator de energie a piramidei. Unul din motivele pentru care Faraonul i-a urmarit a fost tocmai acesta, pentru a recupera Arca.

La 10 ani de la disparitia Arcei din piramida Egiptul a cunoascut declinul.

Arca a ajuns un adorat obiect de cult folosit ca mijloc de manipulare ; prin ea se pare se comunica cu “Divinul”.

Urmarind clipul o sa mai observam ca stalpul Djed era defapt un emitator ; ne intrebam , oare ce au auzit evreii in arca?

Probabil ca daca nu ar fi existat problema religioasa , stiinta si nivelul vietii noastre, azi ar fi  fost altul. Nu ar fi existat acel “ev mediu” ce a infranat evolutia cu cateva sute de ani bune.

Ramane o intrebare:
Sa fi fost doar dorinta de putere sau realmente o conspiratie prin care omenirea a trebuit sa stagneze in evolutie odata cu disparitia Arcei?

Oricare ar fi raspunsul, merita sa urmaresti acest clip pentru cultura ta generala.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s