Omul/Natura, Divin/Diabolic


Prezentat: ESOTERIC

FIVEBLUEAPPLES Publications nu face obiectul religiilor si a politicii insa comenteaza despre acestea.

Cand Omul este RAU , Natura se razbuna!

Diavolul nu este un fact in afara noastra ci un lucru pe care il continem fie in adormire, fie in corespondenta sau fie in activ. Este acea latura negativa a omului indiferent de otpiunea religioasa sau agnostica. Este UMBRA despre care in psihologie ne vorbeste Dr. Carl Gustav Jung sau perversiunea ascunsa de care ne vorbeste Sigismund Freud.

Evenimentele din Boston 2013 Apr.

Religie (esoteric)

In toate religiile DRAGOSTEA este liantul (crezul) ce reuneste, invata si propovaduieste.

Paradoxul:

In numele DRAGOSTEI invatate tocmai din religie, ideia de TOLERANTA si IUBIRE a fost inlocuita in final cu (dovedit istoric!) INTOLERANTA,  LIMITAREA si INSTIGAREA LA VIOLENTA.

Toate religiile vorbesc in totalitatea expresiei lor despre : RAU si BINE sau mai precis despre Dumnezeu si Diavol ca niste forte ce sunt in afara “enoriasului”; insa toate nu vad un lucru adevarat chiar de ele afirmat: Dumnezu le-a creat pe toate.
Incepand de la aceasta afirmatie religioasa 100% conchidem ca Dumnezeu a creat si Binele si Raul precum a creat Natura si Omul. Omul traieste in natura si in stransa legatura cu aceasta. Binele si Raul fac parte din natura (“iata se intampla….” In bine sau in rau). Prin urmare Natura cu binele si raul ce il contine se exprima prin OM.
Cand spui : “Faca-se voia Lui!” sau Faca-se voia Domnului” concorzi cu ideia ca un semen de al tau se afla in pragul disperarii sau mai grav al vietii/moarte iar TU admiti ca faca-se voia Domnului este o solutie?
Acest aspect este o scuza inumana si , observa, neplacuta daca ti se intampla chiar tie, tu cel care odata ai spus devenind pasiv (indiferent) : “Faca-se voia Domnului!”.
In numele Domnului au fost luate decizii ce au dus la rug, la moarte, la disperare si la stingere a milioane de suflete absolut nevinovate in derularea istoriei omenirii. Fie ca acesta afirmatie a insemnat “ nu ma interezseaza faca.se cum o fi” , fie ca a insemnat o perversa lucrare prin care acordul distrugerii este dat pervers utilizand numele lui Dumnezeu pentru ca …oricum in acea situatie nefacand nimic intervine distrugerea oricum.
Reamintim toturor credinciosilor indifernet de religie, ca Divinul este Creator si nu distrugator si cu atat mai putin un calau tortionar asa cum , iata in Vechiul Testament sta descris.

Rationeaza:

Poti iubi pe cineva violentand si abuzand de acea persoana?

Poti ura pe cineva care nu crede in ceeace tu crezi?

Poti omora si distruge ceeace Divinul a creeat? Te poti transforma in justitiarul si executorul Divin? Daca da , tocmai ai dat dreptate : Arenelor romane, Fascismului,Inchizitiei si te poti astepta ca oricand acest “fetish” ideologic sa se intoarca impotriva ta.

Nimeni nu are dreptul sa nu judece (adica, concret sa nu gandeasca!) . Nu poti arunca in spinarea Divinului: rautatea ta ascunsa, perversiunea, incompetenta si limitarea pentru care altii si natura sufera.Acum sa mai si manipulezi atragand oameni in crezuri ce nu sunt autentice si care fac jocul ascuns al sectelor, al crezuriilor extremiste samd.

Daca exista Divin , atunci acesta se manifesta prin Natura si OM . pe ambele le-a creeat si pe ambele le gestioneaza. Daca exista Diavol, acesta se exprima doar prin OM si prin permisiunea de “ a fi posedat”. Ganduriile ce nu au a face cu : toleranta, pacea si constructivismul nu de la Divin sunt.

Credinciosii ar trebui sa isi reaminteasca ca “lucrarea magiei negre” are o fatza frumoasa , o “inaltatoare” idealistica prin care TU stabilesti cine traieste si cine nu.

Politic

Lumea actualmente este la o rascruce dramatica a istoriei. Vechiile principii nu mai functioneaza din cauza evolutiei rapide si prin urmare noi legi, regularizari si ordine trebuies imediat impuse inainte ca haosul violent sa puna capat ordinii.

Pentru aceasta politicienii si tehnocratii ar trebui sa gaseasca noi metode de eliminare a : coruptiei, inculturii, gruparilor teroriste, grupariilor extremiste iar acest lucru ar trebui sa se infaptuiasca urgent si fara echivoc inainte ca un dezastru social (de altfel iminent) sa se instaleze.

Concluzionam astfel ca nu problema musulmana este prioritara ci schimbarea mentalismului si educationalul face obiectul in discutie a discordiei mondiale.

 

Pagini consultative:

Christianity & violence

Muslims and violence

Fascism religion crimes

Communism crimes

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s