De la Haos catre Ordine: Schimbarea KARMEI


Review 2010

FIVEBLUEAPPLES

Plansa 24 Anul 1 Gr.2º

Schimbarea

KARMEI


“ Detinerea Cunoasterii este pozitiva doar daca in existenta ei exista manifestare si exprimare in acctiune ; este ca si in acumularea de metale pretioase fara a beneficia in vreun fel de ele , este un lucru inutil si prostesc.

Cunoasterea este ca o avere si este destinata utilizarii ei: legea utilizarii ei este universala. Numai cei ce o incalca intra in conflict cu fortele legii , cu fortele naturale.”

(Dex) _KÁRMAs.f. (În religiile budiste) Suma consecințelor etice ale acțiunilor bune sau rele ale unei persoane care determină avatariile reîncarnărilor. ♦ Fatalitate, destin. [< fr., engl., it. karma < sanscr. karma – operă, acțiune].

Kibalion

Invatatura HERMETICA este un cod, un sistem de succesiuni de informatii transmise in general oratoric sau prin meditatie si studiul simbolului. Aceste coduri au o conexiune stransa cu spiritul (psihicul) , acest fapt secole…

Vezi articol original 1.364 de cuvinte mai mult

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s