♥♥♥ LOVE IS FOR EVERYONE!


Post by :Nina Russel

Yoga Undressed Trailer from Gabriel Bienczycki on Vimeo.
FIVEBLUEAPPLES RESPECT THE RIGHTS OF AUTHOR! All rights reserved to Gabriel Bienczycki. Promote the culture is not a crime!

Margaret Vance’s Erotic Musings

„I want to get impossibly close to you
I want to entangle limbs until the edges melt and we’re writhing in rhythm to our blood and breath
I want to drink you in and in and to be devoured by you
I want to be reborn in Ecstasy

Words fail me as I melt into your body – 
All warmth, all wonder, all excitement…
Following each other’s breath and pulse,
Riding the current of Desire
As we embody Love,
Love for each other, for all others,
As the Divine fills us…
How can I describe the joy?
Words fail me……..

Ashes we are and to ashes return,
But now while we are lit with this scintillating spark
And life burns through us
Let’s make the most of it
And let our bodies know each other ~
Seek out the joy that is inherent in our beings~
Dance together, drawn ever closer by breath and touch and rhythm,
Twining together in slow and sensual rapture ~
Opening to the Desire that brings union, bliss and peace
So we will not leave this Life unfulfilled…

♥♥♥

Posted by: Lavinia Goldstein :

The Law of Thelema* Chapter III Liber al legis

This Book lays down a simple Code of Conduct.

Do what thou wilt shall be the whole of the Law.”

“Love is the law, love under will.”

“There is no law beyond Do what thou wilt.”

This means that each of us stars is to move on our true orbit, as marked out by the nature of our position, the law of our growth, the impulse of our past experiences. All events are equally lawful— and every one necessary, in the long run— for all of us, in theory; but in practice, only one act is lawful for each one of us at any given moment. Therefore Duty consists in determining to experience the right event from one moment of consciousness to another.

Each action or motion is an act of love, the uniting with one or another part of “Nuit”; each such act must be “under will,” chosen so as to fulfil and not to thwart the true nature of the being concerned.

The technical methods of achieving this are to be studied in Magick, or acquired by personal instruction from the Master Therion and his appointed assistants.

* Thelema is the Greek for Will, and has the same numerical value as Agape, the Greek for Love.

 ♥♥♥

Posted by: Doris Izvernariu

Cred ca cel mai trist si mai dureros lucru ce am putu vedea in viata mea a fost pierderea partenerului cuiva, care, pastra viu in amintire mirosindu i hainele…

Foarte adevarat este ca noi oamenii nu stiim sa pretuim ceece avem decat dupa ce acel lucru,fapt,persoana nu mai exista.

“Dragostea este pentru toti!” spune titlul blogului nostru de Valantines Day…insa dragostea daca nu se exprima si nu se face simtita in realitatea noastra materiala , “nimic nu e”.

Ganditi va doar o clipa, care a fost ultima data , dupa cat timp si cat a durat ultimul vostru act tandru? Daca viata trece si trece tot mai rapid dupa o anumita varsta pentru ce ar merita sa iti pierzi timpul gonind dupa vant sau mai rau distrugand, ignorand, … .

Tantra in opinia mea este o educatie dincolo de actul sexual in sine dar continutt de acesta pentru ca doar asa omul inzestrat cu simturi poate sa constate autenticul de care este atras.

Nimeni nu poate defini dragostea pentru a o cuprinde ca inteles pentru ca aceasta apartine Universului si un univers neexplorat nu poate fi imaginat in totalitate precum nu paote fi definit.

 

♥♥♥

Posted by: Gabriel Fischer

In mai toate bloguriile noastre va vorbim despre ELIBERARE, despre LIBERAL si LIBERALISM pentru ca a fi liber inseamna a fi eliberat de prejudecati, de dogme, de prisma vederii inguste … dar desigur ghidati de ratiune si bune intentii.

OMUL este uman atunci cand este liber si de bune intentii , omul se naste liber si nu constrans, omul nu este o proprietate , omul are obligatia sa judece si sa aleaga, sa faca tot ce doreste insa rau nimanui.

Dragostea inseamna eliberare. Eliberezi energie si primesti energie, reciclezi energie primesti si oferi…in acest exercitiu tantric nu exista EGOISM.

Cred in existenta sufletelor pereche insa mai cred ca oricine impartaseste pe deplin acest gand este un suflet pereche al sufletelor pereche. In acest context nu exista diferente si nici legi ci doar acel simt ce reuneste neconditionat.

TANTRA in opinia mea este o filosofie ce ar trebui invatata in scoli: Copii nostrii ar trebui sa invete sa nu se rusineze de propriul corp si sa nu priveasca “amorul” ca un act ascuns cu conotatie pornografica. Tantra este o filosofie ce te invata despre un lucru extrem de simplu si de adevarat existent in universul nostru si cunoscut ca legeea CAUZA/EFECT. In tantra nimic nu se obtine daca nu oferi si tot ce primesti inapoi este un reflex a ceeace ai oferit.

Lumea trebuie sa reinvete sa fie umana, umanul se exprima prin fapte iar bucuria se exprima prin rezultate. Astfel vom invata sa fiim mai putin egoisti, egocentristi,rai, obsedati si reci.

 

.`. Gabriel Fischer _ Fiveblueapples WordPress


♥♥♥

Posted by : Dan Izvernariu

Pablo Neruda (extras) VINTE POEMAS do AMOR

cap. 12

„Plena mulher, maça carnal, lua quente,espesso aroma de algas, lodo e luz moídos,que escura claridade se abre entre tuas colunas?que antiga noite o homem toca com seus sentidos?Ai, amar é uma viagem com água e com estrelas,com ares sufocados e bruscos tempestades de farina:amar é um combate de relâmpagose dois corpos por apenas um mel derrotado.Beijo o teu beijo e recorro ao teu pequeno infinito,tuas margens, teus rios, teus povos pequenos,e ao fogo genital transformado em tua delicia.Corre pelos pálidos caminhos do sangreaté precipitar-se como um cravo noturno,até ser e não ser senão um raio na sombra”

 

Dan Izvernariu

5BLUE APPLES Wp.

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s