Oratoria de Duminica : „A fi uman” & Arcadia Project


Bless the woman

” Bless the woman”
russian movie promotion

Oratoria de Duminica 28 Aprilie 2013

A fi uman

Oratoria din aceasta Duminica va fi postata in pagina Arcadia Sacntuary – Project 2013 si va face referire la un film sovietic de foarte buna calitate imagine/sound/tema abordata. Acest film este despre prietenie, pierdere, de supravietuire, loialitate, și darul minunat al iubirii neconditionate, care este dat doar la cativa… .

Filmul intreg  cu subtitrare automata in limba romana /full screen si un comentariu vis a vis de Arcadia Project (relationat film/ideia proiect) in mod PUBLIC FREE ACCESS la urmatirul link (in pagina separata)

Postat de : Dan Izvernariu

Fiveblueapples Publications South Emisphere
Duminica 28 Apr. 2013 mergi la ARCADIA SANCTUARY (link oratorie)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s