UN PASTE LUMINOS!


Eggs of CREATION/© 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu  fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

© 2013 public collection : “LOVE” by (m.:b.:) Dan Izvernariu

fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

NU SUNTEM RELIGIOSI, paradoxal, nu suntem ATEI, nu facem religie, filosofam despre aceasta, nu suntem subiectivi sau partinitori insa sustinem traditii, invatatura morala si etica criticand abuzul, manipularea si nominal :prostia prin care RELIGIA este utilizata in alte scopuri decat inspre binele UMANULUI.

UN PASTE LUMINOS!

Nu putem spune: UN PASTE FERICT , multi dintre voi nu se gasesc in situatia in care Sarbatoarea Pastelui Ortodocs sa fie un prilej de bucurie pentru simplu fapt ca un lucru extrem de necesar nu poate fi satisfacut. Foamea sau disperarea.

Sunt doar trei lucruri ce definesc multumirea sufleteasca :

– Sa ai o protectie si un acoperis
– Sa ai o alimentatie corecta si indestulatoare
– Sa te stii iubit si inclus

Am situat OMUL in mijlocul Universului pentru ca a fost Creat cu un scop: acela de-a confirma existenta Divina si de-a fi partas la Marea Opera despre care, noi oamenii doar din auzite stiim.

Omul a primit un dar, acel pretios cadou nu consta in vreun fapt special al puterii, nici unul fix al locului sau al formei pe care „trebuie sa il aibe” , a functiilor ce trebuie sa le indeplineasca ci tocmai libertatea de-a alege ce si cum si unde acesta vrea sa fie. Acest „misterios” miracol se gaseste in RATIUNE , in constiinta.

Iluminarea, mereu spunem, este un lucru greu de acceptat, greu de suportat, greu de utilizat si departe un lucru placut. Fara ea insa am fi indivizi/animale.

Talmacind si rastalmacind cuvintele lui Isus fara a intelege ca Dragostea este un lucru practic din care tragem o invatatura si nu o teorie pur platonica, fara a intelege ca Sinele este o pasare libera ce nu isi face griji pentru ziua de maine, fara a intelege ca suferinta nu poate fi alta decat in propria munca de slefuire intelectuala…la nimic nu foloseste si nimanui sa stii, sa citesti la nesfarsit dand dreptate sfiintilor daca TU personal nu faci nimic practic pentru aproapele tau si Natura.

Acum raman acestea din partea colectivului nostru raspandit in lume :

Dragostea si bunuriile ei

Visul si munca implinirii lui

Impacarea cu tine insuti pentru a fi mai frumos, mai perfectionat in slujba semenilor tai.

UN PASTE LUMINOS VOUA!

Am spus fie!

Five blue apples WordPress

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s